Volg ons
Excelsior Maassluis Super Cup

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis schrijft ook laatste Super Cup bij

Excelsior Maassluis schrijft ook laatste Super Cup bij

Excelsior Maassluis heeft naast de laatste algehele landstitel bij de amateurs ook beslag gelegd op de allerlaatste Super Cup. De landskampioen speelde traditiegetrouw tegen de winnaar van de Landelijke Beker. De verrassende bekerwinnaar Staphorst had op Dijkpolder weinig in te brengen. De ploeg van Jeroen Rijswijk won met 4-0.

Verschil snel gemaakt

Al na een kwartier opende de thuisploeg de score. De kopbal van Niels Redert werd nog gekeerd door keeper Niels Krijnen, maar uit de daaropvolgende corner kopte Kevin Dercks de bal wel tegen de touwen. Excelsior Maassluis miste twee dotten van kansen om al weg te lopen. Na een halfuur werd het verschil wel gemaakt. Nieuweling Adair Lopes Veiga liet gelijk van zich horen met de 2-0.

Score flink opgevoerd

Mocht Staphorst nog denken aan de comeback was die hoop na de rust al gelijk vervlogen. Niels Redert scoorde op aangeven van Lopes Veiga de derde treffer. Kilian Berkhout maakte er ook nog 4-0 van. Daarmee pakt Excelsior Maassluis de laatste Super Cup. Door de invoering van de Tweede Divisie zal er dit seizoen geen strijd meer zijn om de algehele amateurtitel, waardoor er vervolgens ook geen Super Cup meer zal zijn.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie