Volg ons
Jeroen-Rijsdijk-Excelsior-Maassluis

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis onderuit bij hekkensluiter Sparta

Excelsior Maassluis onderuit bij hekkensluiter Sparta

Excelsior Maassluis heeft een gevoelige tik gekregen bij Jong Sparta. De Rotterdamse beloftes hadden nog geen wedstrijd gewonnen, maar bogen tegen de regerend landskampioen een achterstand om voor de 2-1-zege. Excelsior Maassluis heeft zelf na zes duels pas vijf punten op de teller.

Scrimmage

De jongelingen van Sparta – met daarbij ook als versterking veteraan David Mendes da Silva – begonnen sterk, want Alhaft schoot al na drie minuten op de paal. Pas na twintig minuten kwamen de Tricolores beter in de partij en kreeg Vincent van den Berg ook gelijk een levensgrote kans. Hij ging alleen op het doel af, maar doelman Bryan Janssen wist te redden. Elson Almeida raakte een minuut later de lat en na ruim een halfuur was het raak. Een scrimmage voor het Rotterdamse doel werd uiteindelijk door Sefa Kurt binnengeschoten voor 0-1.

Totaal omgedraaid

In de tweede helft worden de momenten voor de doelen spaarzamer en was het wachten tot de laatste tien minuten tot het duel weer opbloeide. Daarin wist Sparta de partij nog volledig om te buigen. Lovette Felicia omspeelde Jean-Paul van Leeuwen en schoot via de onderkant van de lat binnen. In blessuretijd werd het zelfs 2-1. Na een goede actie van Ragnar Ache schoot Deroy Duarte de winnende treffer hard binnen.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie