vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieExcelsior Maassluis onderuit bij hekkensluiter Sparta

Excelsior Maassluis onderuit bij hekkensluiter Sparta

Excelsior Maassluis heeft een gevoelige tik gekregen bij Jong Sparta. De Rotterdamse beloftes hadden nog geen wedstrijd gewonnen, maar bogen tegen de regerend landskampioen een achterstand om voor de 2-1-zege. Excelsior Maassluis heeft zelf na zes duels pas vijf punten op de teller.

Scrimmage

De jongelingen van Sparta – met daarbij ook als versterking veteraan David Mendes da Silva – begonnen sterk, want Alhaft schoot al na drie minuten op de paal. Pas na twintig minuten kwamen de Tricolores beter in de partij en kreeg Vincent van den Berg ook gelijk een levensgrote kans. Hij ging alleen op het doel af, maar doelman Bryan Janssen wist te redden. Elson Almeida raakte een minuut later de lat en na ruim een halfuur was het raak. Een scrimmage voor het Rotterdamse doel werd uiteindelijk door Sefa Kurt binnengeschoten voor 0-1.

Totaal omgedraaid

In de tweede helft worden de momenten voor de doelen spaarzamer en was het wachten tot de laatste tien minuten tot het duel weer opbloeide. Daarin wist Sparta de partij nog volledig om te buigen. Lovette Felicia omspeelde Jean-Paul van Leeuwen en schoot via de onderkant van de lat binnen. In blessuretijd werd het zelfs 2-1. Na een goede actie van Ragnar Ache schoot Deroy Duarte de winnende treffer hard binnen.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD