Volg ons

Nieuws

Excelsior Maassluis neemt Eilering over van FC Dordrecht

Excelsior Maassluis neemt Eilering over van FC Dordrecht

Excelsior Maassluis heeft zich voor komend seizoen versterkt met Steven Eilering. De verdediger komt over van FC Dordrecht, meldt VoetbalRotterdam.nl

Lichte knieblessure
De algeheel amateurkampioen van 2016 lijkt daarmee haar selectie vrijwel rond te hebben. De linksbenige verdediger speelde eerder voor Alexandria, Spartaan’20 en XerxesDZB. Vanwege een lichte knieblessure zal hij mogelijk iets later inzetbaar zijn voor de formatie van coach Jeroen Rijsdijk.

Voorbereiding
Excelsior Maassluis begint op 22 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training. Op zaterdag 29 juli staat het eerste oefenduel op het programma, waarbij Noordwijk de tegenstander is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws