Volg ons

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis klimt naar plek 2, knappe zege voor beloften Almere City FC en Vitesse

Excelsior Maassluis klimt naar plek 2, knappe zege voor beloften Almere City FC en Vitesse

Excelsior Maassluis is hard op weg naar de tweede plek in de Tweede Divisie. De Tricolores wonnen met 0-2 bij Spakenburg. Jong Vitesse zette Rijnsburgse Boys opzij, wat de Almeerse beloften deden tegen Koninklijke HFC.

Jong Almere City is al gedegradeerd, maar toonde in het eigen Yanmar stadion nog wel haar kwaliteiten tegen Koninklijke HFC. Op slag van rust opende Kenneth Aninkora de score voor de Almeerders, waarna Daan Driever een kwartier na rust gelijk maakte. Het antwoord van de ploeg van Ivar van Dinteren volgde razendsnel. Jelle Goselink scoorde binnen vijf minuten tweemaal. Floris van der Linden maakte het duel nog wel spannend met de 3-2, maar in de slotfase besliste Tristan Buis de wedstrijd: 4-2.

Ook de beloften van Vitesse gaven, wellicht ook voor het laatst dit seizoen in de Tweede Divisie, hun visitekaartje af tegen Rijnsburgse Boys. Lars ten Teije maakte kort voor de pauze de 1-0, na rust tilden Richie Musaba en Jari Schuurman de marge naar 3-0. Jeffrey Jongeneelen deed nog wel wat terug, maar het slotakkoord was voor Azzedine Dkidak: 4-1.

Excelsior Maassluis jaagt op de tweede plek en zette die ambitie kracht bij door met 0-2 bij Spakenburg te winnen. Sekou Sylla maakte kort na rust de 0-1, Daan Blij maakte vanaf elf meter de 0-2.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie