Volg ons

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis in eigen huis onderuit tegen Spakenburg, GVVV en Lienden delen de punten

Excelsior Maassluis in eigen huis onderuit tegen Spakenburg, GVVV en Lienden delen de punten

Spakenburg boekte zaterdagmiddag een fraaie zege in Maassluis tegen Excelsior (1-2). De winnende treffer kwam op naam van invaller Olaf van der Sande. GVVV ontsnapte in de slotfase alsnog aan een nederlaag tegen FC Lienden door een benutte strafschop van Rodney Hofman (2-2).

Excelsior Maassluis – Spakenburg
De ploeg van trainer/coach John de Wolf kreeg na vier minuten spelen een klap te verwerken nadat Selimi vanwege een blessure niet verder kon spelen. Hij moest noodgedwongen vervangen worden door Olaf van der Sande. In de 28ste minuut leverde een overtreding van Daan Smith een strafschop op in het voordeel van de gasten. Mike Vreekamp mocht aanleggen en wist de 0-1 op het scorebord te zetten. In de veertigste minuut ging de bal weer op de stip, maar nu mocht een speler van Excelsior Maassluis achter de bal plaatsnemen. Stephan Kruithof passeerde de doelman van Spakenburg (1-1). Opvallend detail was dat de handsbal van Vreekamp, de maker van de openingstreffer, de aanleiding was voor de strafschop van de thuisploeg.  Net voor de pauze wist Spakenburg weer aan de leiding te komen. Een mooie voorzet van Youri Koelewijn kwam bij Olaf van der Sande die af wist te ronden (1-2). In de 62ste minuut leek de wedstrijd te zijn beslist nadat Nick de Bondt de 1-3 aan liet tekenen. De treffer werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

GVVV – FC Lienden 2-2
In de zevende minuut kwam GVVV aan de leiding, doelpuntenmaker was Roy Terschegget (1-0). Jeremy de Graaf kreeg de bal in het zestienmetergebied aangespeeld en legde de bal met een fraai hakje af naar de latere doelpuntenmaker die in de verre hoek binnenschoot. In de tweede helft kwam FC Lienden op gelijke hoogte met de ploeg uit Veenendaal. Mart de Jong haalde Mijland onderuit en de scheidsrechter wees vervolgens naar de stip. Milad Intezar schoot de bal net over doelman Jansen heen (1-1). In de 61ste minuut werd de wedstrijd helemaal op zijn kop gezet. FC Lienden kwam op voorsprong in Veenendaal. Balverlies van Robin Mulder was de inleiding voor de tegenaanval van de bezoekers. Michiel Hemmen kwam alleen voor de doelman en faalde niet (1-2). In de 83ste minuut besloot de scheidsrechter een penalty toe te kennen aan GVVV nadat Simon Brouwer in het strafschopgebied onderuit werd getrokken.  Rodney Hofman bepaalde vanaf de stip de eindstand op 2-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis