zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisExcelsior Maassluis heeft drie doelstellingen

Excelsior Maassluis heeft drie doelstellingen

Excelsior Maassluis wacht woensdagavond de eerste echte krachtmeting in het bekerduel tegen FC Lisse. Coach Jeroen Rijsdijk geeft in het AD de voorbereiding van zijn selectie een zeven.

Ruimte voor verbetering
,,Sommige dingen hebben we prima gedaan, maar er blijft ruimte voor verbetering. Zowel aanvallend, verdedigend als in de omschakeling zijn we nog niet top”, blikt de coach terug in het AD. ,,Zaterdag tegen Zuidvogels hadden we gewoon met 8-0 moeten winnen, maar in plaats daarvan werd het slechts 3-0 en gaven we ook nog kleine kansjes weg. We kunnen nu zestig minuten brengen wat we willen en dat moeten er uiteraard negentig worden.”

Afdeling is sterker geworden
Voor komend seizoen heeft de club niet één maar drie doelstellingen: ,,De realistische doelstelling is een plek bij de bovenste tien. We hebben een ambitieuze doelstelling en dat is top-5 en we hebben een droomdoelstelling en dat is om bij de eerste drie te eindigen. We werden vorig jaar vijfde met misschien wel het laagste budget en de afdeling is alleen maar sterker geworden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD