Volg ons

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis haalt eerste versterking voor nieuwe seizoen op in Katwijk

Excelsior Maassluis haalt eerste versterking voor nieuwe seizoen op in Katwijk

Brandon Robinson is vanaf de zomer van 2021 te bewonderen in het shirt van Excelsior Maassluis. Op de officiële kanalen van de vereniging werd de komst van de Katwijk-aanvaller aangekondigd.

De 25-jarige aanvaller wist met Excelsior Maassluis een akkoord te bereiken over een contract voor twee seizoenen. Robinson speelde bij Katwijk vanaf het seizoen 2019/2020. Op de website van zijn nieuwe vereniging gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze. ,,Ik heb bewust gekozen voor de stap naar Excelsior Maassluis. Na een goed gesprek met het bestuur wist ik dat dit de club is waar ik mijzelf kan ontwikkelen. De huidige selectie is een jonge groep met veel potentie en waar nog veel rek in zit. Met mijn kracht, snelheid en doelgerichtheid denk ik dat mijn kwaliteiten goed in het spelsysteem van Excelsior Maassluis passen.”

De aanvaller (25) maakte in de zomer van 2019 de overstap van Scheveningen naar Katwijk. Hij was in het verleden onder andere actief voor FC Den Bosch en doorliep hij de jeugdopleiding van Feyenoord.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie