zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieExcelsior Maassluis-coach Rijsdijk: 'Boven verwachting gepresteerd'

Excelsior Maassluis-coach Rijsdijk: ‘Boven verwachting gepresteerd’

Waar veel kampioenen het traditioneel het daarop volgende seizoen lastig krijgen, met Katwijk als meest exemplarische voorbeeld, wist Excelsior Maassluis haar kampioenschap in de Topklasse te vervolgen met een knappe vijfde plek afgelopen seizoen in de Tweede Divisie. Coach Jeroen Rijsdijk vindt dat zijn elftal in dat opzicht boven verwachting heeft gepresteerd.

Verdedigende stellingen
,,Ploegen gaan je als kampioen toch anders benaderen en wierpen meer de verdedigende stellingen op tegen ons”, stelt de Maassluis-coach tegenover VoetbalRotterdam.nl. ,,We hebben een ploeg die het niet altijd makkelijk vindt om het spel te maken, dus daar hebben we wel even moeite mee gehad.”

Sterker in de breedte

Desondanks kijkt Rijsdijk tevreden terug: ,,Met een vijfde plek hebben we boven verwachting gepresteerd en komend seizoen hopen we dat weer voor elkaar te krijgen.” Volgens Rijsdijk is Excelsior Maassluis er deze zomer vooral in de breedte sterker op geworden dan vorig jaar.

Bekijk het gehele interview met Jeroen Rijsdijk hieronder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD