Volg ons

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis boekt ruime zege bij VVSB

Excelsior Maassluis boekt ruime zege bij VVSB

Excelsior Maasluis wist zaterdagavond drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen VVSB (0-3). De laatste twee doelpunten vielen in de blessuretijd en kwamen beiden op naam van Jeremy Moreno.

Blessuretijd
In de 42ste minuut wist de ploeg van trainer/coach Jeroen Rijsdijk (foto) de score te openen. Een steekpass van Daan Bijl kwam terecht bij Kevin Dercks die de doelman van de tegenpartij wist te passeren (0-1). In de blessuretijd werd alle hoop van VVSB op een goed resultaat weggevaagd door de 0-2 van Moreno. Het werd echter niet de eindstand want even later was Moreno weer trefzeker en plaatste de eindstand van 0-3 op het scorebord.

Tweede Divisie
Door de overwinning van Excelsior Maassluis steeg de ploeg naar de zevende plaats in de Tweede Divisie. Dit met 47 punten uit 31 gespeelde wedstrijden. VVSB is nu terug te vinden op de negende plaats met twee punten minder dan de tegenstrever van de zaterdagavond.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis