Volg ons

Tweede Divisie

Excelsior Maassluis bezorgt Achilles ’29 negende nederlaag op rij

Excelsior Maassluis bezorgt Achilles ’29 negende nederlaag op rij

Excelsior Maassluis heeft een 3-0 zege geboekt op Achilles ’29. Het betekende de negende nederlaag op rij voor de Groesbeekers.

Lat
De Tricolores werden op gang geholpen door een vroege 1-0, gescoord door Dean van Ooijen die een voorzet van Vincent van den Berg afrondde. Van den Berg was dichtbij de 0-2, maar zijn inzet kwam op de lat. Namens Achilles was Aleksandar Jankovic dichtbij de gelijkmaker, maar ook hij zag zijn schot op de kruising uiteen spatten.

Strafschoppen
Na rust kende Achilles een sterke fase, maar het was Excelsior dat in het zadel werd geholpen door een domme overtreding in de defensie van Achilles. Daan Blij wist wel raad met de strafschop. Vier minuten later kreeg Excelsior M opnieuw een strafschop en weer wist Blij hem te benutten. Dat zorgde voor een 3-0 eindstand.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie