Volg ons

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis beraadt zich op opvolging vertrokken Kurt en Smith

Excelsior Maassluis beraadt zich op opvolging vertrokken Kurt en Smith

Excelsior Maassluis werd binnen enkele dagen tijd geconfronteerd met het abrupte vertrek van haar volledige centrale duo, bestaande uit Sefa Kurt en Daan Smith. De Tricolores beraden zich over de opvolging van het tweetal.

,,Dat het centrale duo waar je jarenlang op kan bouwen vertrekt, is een aderlating. Aan ons de taak om er vervangers voor te zoeken”, stelt technisch manager Niels Redert in het AD. ,,We zoeken in de jeugd, binnen de huidige selectie, maar misschien ook extern. Dat is een afweging. Ga je voor volgende week iemand proberen te halen die clubloos is of handel je naar de coronaperiode?’’

Trainer Dogan Corneille is nuchter onder de situatie: ,,Het is vervelend omdat je op deze jongens rekent. Maar ik ben er allang overheen gestapt. Ik heb begrip voor beide situaties. Wrang dat het je centrale duo is. Kan je over zeuren, jammeren. Maar zo zit ik echt totaal niet in elkaar. (..) Ik maak me geen zorgen over de kwaliteit van het elftal. Op trainingen liet ik de reserves vaak een halfuur spelen tegen de basis. Ik heb echt wel eens gedacht: ‘Ik moet die andere ploeg opstellen.’ Zo dicht ligt dat bij elkaar. Ik weet zeker dat er een goed centraal duo staat zodra we weer beginnen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis