zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisExcelsior Maasluis en Sparta verlengen samenwerking

Excelsior Maasluis en Sparta verlengen samenwerking

“Wat goed is, moet goed blijven” moeten ze in Rotterdam en Maassluis gedacht hebben. Maandagochtend maakten beide clubs bekend hun vrij succesvolle samenwerking met nog eens drie jaar te verlengen.

Zowel Sparta als Excelsior Maassluis staan landelijk bekend om hun goede jeugdopleidingen. De Maassluizenaren werden in 2017 nog uitgeroepen tot “Beste jeugdopleiding van Nederland in het amateurvoetbal”. Er breken jaarlijks spelers door in het eerste elftal die de Tricolores zelf (voor een groot deel) hebben opgeleid. Afgelopen zaterdag was het nog middenvelder Giovanni da Fonseca (19) die van groot belang was voor de ploeg van Dogan Corneille met een doelpunt in de 2-4 gewonnen wedstrijd tegen Katwijk.

De banden tussen Sparta en Excelsior Maassluis zijn altijd al warm geweest. Mede door de geografische afstand is het voor beide clubs een zeer waardevolle samenwerking. Afgelopen seizoen maakten Kevin Ringeling (Foto, nog in tenue van Excelsior Maassluis) en trainer Jeroen Rijsdijk nog de overstap van Dijkpolder naar Het Kasteel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD