maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisExcelsior M-verdediger Kurt hoopt op kans in profvoetbal

Excelsior M-verdediger Kurt hoopt op kans in profvoetbal

Sefa Kurt plaatste zichzelf afgelopen zaterdag op positieve wijze in de spotlights met een prachtige omhaal. De verdediger van Excelsior Maassluis staat echter ook bekend als een meer dan degelijke verdediger.

Ambities
De mandekker hoopt dan ook nog op een kans in het profvoetbal, bekent hij in het AD: ,,Ik ben 26 jaar en ik verwacht nog wel een jaar of zes minimaal op dit niveau actief te kunnen zijn. Ik heb ambities en ik verwacht een hoger niveau aan te kunnen, al zal het wel even wennen zijn om van drie keer trainen naar zes keer te gaan. Aan de andere kant ben ik iemand die hoe meer hij traint hoe beter hij gaat spelen. Ik houd van veel arbeid en verwacht het op fysiek vlak zeker aan te kunnen.”

Volwassener geworden
Of die kans er ook gaat komen durft de mandekker niet te beantwoorden: ,,Dat is een goede vraag. Ik durf daar geen antwoord op te geven. Qua spel denk ik dat ze het wel met mij aandurven, maar er spelen meerdere factoren mee. Ik heb in het verleden domme dingen gedaan, maar dat is nu al een aantal jaar terug. Ik heb daarvan geleerd, ben volwassener geworden en zo’n lange schorsing zal mij niet meer zo snel overkomen. Ik vind daarom dat ik wel een kans in het profvoetbal verdien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD