zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieExcelsior M-staf en technisch kader spreken vertrouwen in elkaar uit

Excelsior M-staf en technisch kader spreken vertrouwen in elkaar uit

Ondanks de teleurstellende 13e plaats op de ranglijst is het vertrouwen tussen de technische staf en het Technisch Management Team nog altijd volledig. Dat schrijft het AD.

Vorige week vond er een gesprek plaats tussen beiden. ,,Er is ook totaal geen sprake geweest dat het vertrouwen in elkaar geslonken zou zijn”, stelt trainer Dogan Corneille. ,,Dat kan ook totaal niet aan de orde zijn nadat twee maanden eerder vanuit beide partijen met het volle verstand de contracten met de technische staf verlengd zijn. Wat ik wel goed vind is dat we om de zoveel tijd met elkaar gaan zitten om te klankborden. Dat hebben we vorig seizoen, op het moment dat het goed ging, regelmatig gedaan en dat doen we dit seizoen, nu het minder gaat, ook weer. We moeten ook kritisch zijn en blijven. Ik in de eerste plaats naar mijzelf en ook onderling naar elkaar toe en dat geldt ook voor de spelers onderling. Er zijn immers nog zat verbeterpunten waaraan we moeten blijven werken om uit de huidige situatie te kunnen komen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD