Volg ons

Eerste Divisie

UPDATE: Excelsior huurt Wouter Burger

UPDATE: Excelsior huurt Wouter Burger

Excelsior heeft volgens VoetbalRotterdam.nl interesse in de 18-jarige middenvelder Wouter Burger van Feyenoord. Die zou eerder al hebben laten weten interesse te hebben in tijdelijke verhuur omdat hij bij Feyenoord weinig speelminuten maakt.

Burger kwam in dit seizoen tot drie wedstrijden voor de Onder 19, waarin hij ook driemaal scoorde en kwam verdeeld over 243 minuten zesmaal voor de hoofdmacht uit. Het zou Excelsior vooralsnog gaan om de rest van het lopende seizoen. De Kralingers staan op dit moment op de zevende positie in de Keuken Kampioen Divisie.

Update 23 januari: de huurdeal is inmiddels beklonken, waardoor Burger het seizoen afmaakt bij Excelsior.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie