dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieExcelsior-hoofdtrainer Moniz na grote zege in oefenduel: 'Ik ben tevreden over de...

Excelsior-hoofdtrainer Moniz na grote zege in oefenduel: ‘Ik ben tevreden over de spelprincipes’

Ricardo Moniz won zaterdag met Excelsior zonder al te veel moeite de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het in de derde klasse uitkomende IJVV de Zwervers (0-10). De hoofdtrainer was tevreden over het vertoonde spel en de getoonde inzet. Tevens ging hij in op de prestatie van proefspeler Ahmad Mendes Moreira die goed was voor vier treffers. 

Enthousiast
,,Ik ben tevreden over de spelprincipes. Enthousiast en zonder ballast. Dus ik ben blij voor die jongens want we hebben hard getraind”, aldus Moniz tegenover RTV Rijnmond. Zaterdag was het extreem warm om te voetballen, maar dit mocht naar zeggen van de trainer geen grote invloed hebben op het spel van zijn ploeg. ,,Er zijn geen excuses, de warmte moet je vergeten. Dit biedt alleen maar hoop voor de rest van de voorbereiding.”

Proefspeler
Mendes Moreira liet zich zien tegen de amateurclub. De aanvallend ingestelde speler is op proef bij Excelsior nadat FC Groningen zijn contract niet wenste te verlengen aan het einde van het voorgaande seizoen. Moniz sprak zich tegenover de voornoemde omroep uit over de prestatie van de proefspeler. ,,In zijn explosiviteit heeft hij zich laten zien, in zijn productiviteit nog niet helemaal want hij kon het dubbele aantal goals maken. Maar de honger bij hem, dat zie je. Hij heeft de snelheid.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD