maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior ADO afgelast vanwege coronabesmettingen

Excelsior ADO afgelast vanwege coronabesmettingen

Excelsior dat de laatste 7 wedstrijden niet verloren heeft is bezig aan een sterke reeks. Evenals de beoogde opponent van vandaag ADO, dat maar liefst 7 keer op rij gewonnen heeft. Aan deze reeks komt dit weekend geen eind, omdat het duel vanwege corona geen doorgang kan vinden.

De wedstrijd Excelsior-ADO is in de Eerste Divisie al 11 keer eerder gespeeld. Excelsior wist 5 maal te winnen, er werd 3 keer gelijkgespeeld en 3 keer verloren. De laatste ontmoeting tussen beide clubs in Kralingen dateert al weer van 2002, toen Excelsior met 1-2 van ADO verloor.

Beide ploegen zijn al verzekerd van een periodetitel. Excelsior staat momenteel tweede en ADO neemt de vierde plek in. Helaas kan deze topper geen doorgang vinden vanwege een Corona uitbraak bij de thuisclub.

Naast de positief geteste spelers is er ook sprake van een golf aan blessures en schorsingen. De protocollen van de KNVB vereisen dat er minimaal 12 spelers en 1 keeper moeten kunnen worden opgesteld. Hieraan kon Excelsior niet voldoen.

Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe speeldatum bekend gemaakt.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]