Volg ons

Derde Divisie

‘Excelsior ’31 dichtbij akkoord met Heracles Almelo-middenvelder Niels Leemhuis’

‘Excelsior ’31 dichtbij akkoord met Heracles Almelo-middenvelder Niels Leemhuis’

Niels Leemhuis keert waarschijnlijk na de zomer terug in het topamateurvoetbal. De middenvelder maakte drie jaar geleden als groot talent de overstap van Quick ’20 naar Heracles Almelo, maar echt doorbreken lukte de inmiddels 22-jarige spelmaker niet.

Dat zorgt ervoor dat Leemhuis vermoedelijk volgend seizoen uitkomt voor Excelsior’31. Dat meldt RTV Oost. De middenvelder heeft een aflopend contract in Almelo, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt, met uitzondering van het beloftenteam.

Leemhuis laat volgens de regionale omroep wel een clausule in zijn contract opnemen voor het geval er vanuit de Eerste Divisie alsnog een concreet aanbod voor hem komt.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie