dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesDerde Divisie'Excelsior '31 dichtbij akkoord met Heracles Almelo-middenvelder Niels Leemhuis'

‘Excelsior ’31 dichtbij akkoord met Heracles Almelo-middenvelder Niels Leemhuis’

Niels Leemhuis keert waarschijnlijk na de zomer terug in het topamateurvoetbal. De middenvelder maakte drie jaar geleden als groot talent de overstap van Quick ’20 naar Heracles Almelo, maar echt doorbreken lukte de inmiddels 22-jarige spelmaker niet.

Dat zorgt ervoor dat Leemhuis vermoedelijk volgend seizoen uitkomt voor Excelsior’31. Dat meldt RTV Oost. De middenvelder heeft een aflopend contract in Almelo, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt, met uitzondering van het beloftenteam.

Leemhuis laat volgens de regionale omroep wel een clausule in zijn contract opnemen voor het geval er vanuit de Eerste Divisie alsnog een concreet aanbod voor hem komt.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS