zaterdag, oktober 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagExcelsior '31-coach Wouda: 'Staphorst was dodelijk effectief'

Excelsior ’31-coach Wouda: ‘Staphorst was dodelijk effectief’

De Overijsselse derby tussen Staphorst en Excelsior ’31 eindigde onbeslist. In een boeiend voetbalgevecht konden beide teams leven met de puntendeling.

,,Het eerste deel van de wedstrijd zat een hoog tempo op, met een hoop energie van beide kanten”, blikte Excelsior-coach Jurjan Wouda terug in gesprek met Excelsior 31 TV. ,,Er werd veel gevraagd door het hoge tempo en het weer. Daarbij kun je na 5 speelronden nog niet verwachten dat je 90 minuten op topniveau speelt.”

Hij vervolgt: ,,Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat we de 2-1 weggeven. Qua spelbeeld is 2-2 een terechte uitslag. Staphorst was dodelijk effectief: ze komen 4 keer voor de goal en maken 4 goals waarvan 2 afgekeurd.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD