Volg ons

Excelsior ’31-coach Wouda: ‘Hoorde DVS publiek al wat morren’

Derde Divisie

Excelsior ’31-coach Wouda: ‘Hoorde DVS publiek al wat morren’

Excelsior ’31 boekte zaterdag een pikante overwinning op bezoek bij DVS’33. De Rijssense club trakteerde de Ermeloërs op een 0-1 nederlaag.

Het was bovendien een weerzien tussen Peter Wesselink en Jurjan Wouda. Vorig seizoen was Wouda nog Wesselinks assistent op de bank bij Excelsior, nu werkt Wesselink bij DVS en is Wouda eindverantwoordelijk bij Excelsior ’31.

Wouda was na afloop dan ook een zeer tevreden man, stelde hij tegenover Excelsior ’31 TV: ,,We speelden een fantastische eerste helft in alle facetten van het voetbal. In de tweede helft merkte je direct dat DVS het toch wel wat anders wilde gaan doen. Zij waren meer aan de bal, ze waren dreigend en op een gegeven moment wordt het ook spannend, maar dat komt omdat wij de kansen die we krijgen niet maken. Het was nou niet zo dat we zo onder druk stonden dat de ene na de andere kans van DVS kwam. We hadden het verdedigend ook de tweede helft prima op orde. Een mooie en terechte overwinning.”

Hoewel beide coaches elkaar tactisch goed kennen, had DVS vooral voor rust veel moeite met het spel van Excelsior: ,,Ik hoorde het publiek hier al wat morren. Dat zat hem vooral in de keuzes die DVS moest maken door wat wij goed deden”, besluit Wouda.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie