donderdag, oktober 28, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieExcelsior '31-aanvaller Jamarro Diks vindt nieuwe club

Excelsior ’31-aanvaller Jamarro Diks vindt nieuwe club

Jamarro Diks heeft een nieuwe club. De 25-jarige aanvaller van Excelsior’31 speelt volgend seizoen voor a.v.v. Columbia, uitkomend in de zondag eerste klasse.

Eerder werd al bekend dat Excelsior’31 en Jamarro Diks na dit seizoen uit elkaar zouden gaan. De aanvaller begon vlammend aan zijn tijd in Rijssen, maar afgelopen jaar kon hij de hooggespannen verwachtingen niet inlossen. Eerder speelde hij bij csv Apeldoorn, GVVV, AS Trenčín (Slowakije) en WSV. Bij zijn nieuwe club in zijn woonplaats Apeldoorn gaat hij samenspelen met zijn broer Randall. Hun andere broer is Kevin Diks, oud-speler van onder meer Vitesse en Feyenoord.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD