Volg ons

Derde Divisie Zondag

EVV wint ruim, Dongen rukt op in Derde Divisie

EVV wint ruim, Dongen rukt op in Derde Divisie

In de Derde Divisie Zondag heeft EVV een ruime overwinning geboekt op UDI’19. Het werd 0-3 voor de ploeg van trainer Leo Beckers. Magreb’90 speelde bij het debuut van de nieuwe trainer, Mo el Abdellaoui, met 1-1 gelijk tegen HSC’21.

Defensie UDI’19 incasseert weer veel tegendoelpunten

Het verschil op de ranglijst was niet groot tussen Udi’19 en EVV voor het treffen. EVV had een voorsprong van twee punten, maar het doelsaldo was het grootste verschil. UDI kreeg al 26 goals tegen en EVV pas negen en dat maakte ook zondag het verschil. EVV hield het doel schoon, terwijl UDI’19 de defensie wederom niet op orde had. EVV won met 0-3.

HSC’21 en Magreb’90 delen de punten, OFC niet langs Jong De Graafschap

Het debuut van Mo el Abdellaoui als trainer van Magreb’90 is niet opgefleurd met een overwinning. De Utrechters bleven tegen HSC’21 steken op een 1-1-gelijkspel. De doelpunten warden gemaakte in het eerste kwartier. HSC’21 kwam eerst op voorsprong in de achtste minuut, waarna Magreb’90 de stand na een kwartier gelijk trok. OFC slaagde er niet in om Jong De Graafschap op de knieën te krijgen. Het werd 1-1. OFC was uit een penalty nog wel op voorsprong gekomen in de eerste helft, maar in het tweede bedrijf kwam De Graafschap langszij. Dongen slaagde er wel in om te winnen. Door de 1-0-overwinning op Jong FC Den Bosch klom Dongen naar de vierde plaats.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag