Volg ons
Kevin van Dessel EVV

Derde Divisie Zondag

EVV vindt nieuwe trainer in Van Dessel

EVV vindt nieuwe trainer in Van Dessel

EVV heeft een nieuwe trainer gestrikt. De club uit de Derde Divisie Zondag is uitgekomen bij Kevin van Dessel en is er inmiddels in geslaagd om een akkoord met hem te bereiken over het trainerschap bij de club. Dit seizoen is hij nog assistent in Echt.

Van Dessel opvolger Beckers

Van Dessel mag zich vanaf volgend seizoen officieel de opvolger noemen van Leo Beckers. De club en trainer besloten onlangs in goed overleg dat het beter is om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Van Dessel neemt het stokje volgend seizoen over. Daarmee staat hij voor het eerst op eigen benen bij een eerste elftal, momenteel is hij ook actief bij de U17 van Racing Genk in België. De verwachtingen van zijn nieuwe werkgever zijn alvast hooggespannen. “EVV krijgt met Kevin van Dessel een jonge ambitieuze trainer die de club door en door kent en een duidelijke voetbalvisie heeft”, aldus de club.

Loopbaan Van Dessel

Van Dessel heeft zelf ook een hele carrière als voetballer achter de rug, waaronder een flinke periode bij EVV. In 2014 besloot de oud-speler van onder andere NAC Breda, Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen nadat hij al langere tijd last had van een knieblessure.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag