zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagEVV vindt nieuwe trainer in Van Dessel

EVV vindt nieuwe trainer in Van Dessel

EVV heeft een nieuwe trainer gestrikt. De club uit de Derde Divisie Zondag is uitgekomen bij Kevin van Dessel en is er inmiddels in geslaagd om een akkoord met hem te bereiken over het trainerschap bij de club. Dit seizoen is hij nog assistent in Echt.

Van Dessel opvolger Beckers

Van Dessel mag zich vanaf volgend seizoen officieel de opvolger noemen van Leo Beckers. De club en trainer besloten onlangs in goed overleg dat het beter is om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Van Dessel neemt het stokje volgend seizoen over. Daarmee staat hij voor het eerst op eigen benen bij een eerste elftal, momenteel is hij ook actief bij de U17 van Racing Genk in België. De verwachtingen van zijn nieuwe werkgever zijn alvast hooggespannen. “EVV krijgt met Kevin van Dessel een jonge ambitieuze trainer die de club door en door kent en een duidelijke voetbalvisie heeft”, aldus de club.

Loopbaan Van Dessel

Van Dessel heeft zelf ook een hele carrière als voetballer achter de rug, waaronder een flinke periode bij EVV. In 2014 besloot de oud-speler van onder andere NAC Breda, Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen nadat hij al langere tijd last had van een knieblessure.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD