Volg ons

Derde Divisie Zondag

EVV haalt spelers bij De Treffers en Roda JC

EVV haalt spelers bij De Treffers en Roda JC

De selectie van EVV ondergaat een flinke gezichtsverandering. Negen spelers zullen niet terugkeren in Echt en inmiddels zijn er al zes nieuwelingen aangetrokken. Opvallendste naam daarbij is Jean Black, de spits komt over van De Treffers.

Derde Divisie Zondag

Bij FC Oss en De Treffers was de uit Angola afkomstige spits zeer succesvol en speelde vervolgens in België, Thailand en Angola. In de winterstop kwam hij opnieuw naar Groesbeek, maar ditmaal was hij minder succesvol. Black was tweede keus achter Wesley Meeuwssen en scoorde uiteindelijk twee keer. Hij ging dan ook niet verder op Zuid en verkast nu naar EVV, om in de Derde Divisie Zondag te gaan spelen.

Roda JC

Van Roda JC komen Lars Peeters en Yannick Derix over. De 24-jarige Derix speelde eerder ook al voor MVV en moet bij EVV de strijd aan gaan met Michel Vercruysse. Hij vervangt daarmee Maikel Schuffelen op die naar FC Geleen Zuid verkast. De twintigjarige Peeters is een linkervleugelverdediger, hij speelde in het beloftenteam. Andere nieuwelingen zijn Rick Polman (Fortuna Sittard) Jeremy Lemmens (Heideblom) en Rob Terwint (Spaubeek).

Evelein stopt er nu echt mee

Verdedigers Jerome Beckers en Mike Verheyen keren niet terug bij EVV. Beckers kwam drie jaar geleden naar de zondagformatie en was een vaste waarde. Hij heeft zelf aangegeven naar een andere club te willen verkassen. Verheyen kwam door schorsingen en blessures minder in actie. Tegen Magreb’90 kreeg hij nogmaals rood en besloot EVV om de samenwerking te beëindigen. Veteraan Jeroen Evelein heeft nu definitief een punt achter zijn carrière gezet. Ook Tomas Overhof heeft besloten om te stoppen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag