Volg ons

Be Quick 1887

EVV en Be Quick 1887 doen goede zaken

EVV en Be Quick 1887 doen goede zaken

In de strijd tegen degradatie uit de Derde Divisie hebben EVV en Be Quick 1887 een belangrijke overwinning geboekt. HSC’21 had ook een grote stap kunnen zetten richting handhaving, maar verloor bij OJC Rosmalen.

EVV is in het verleden al vaak een Angstgegner gebleken voor JVC Cuijk en dat was dit seizoen niet anders. Eerder dit seizoen won EVV in Limburg al met 1-0, vandaag stond in Cuijk na negentig minuten dezelfde score op het bord. Shaquille Simmons scoorde na een uur spelen de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege zetten de Limburgers ene grote stap op weg naar lijfsbehoud. JVC Cuijk kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie.

Ook Be Quick 1887 pakt drie belangrijke punten. Door de 3-1 zege op Blauw Geel’38 hebben de Groningers de aansluiting met de ploegen op de p/d-plaatsen weer hervonden. Lang leek het daar niet op, want Blauw Geel’38 kwam via Danny Verbakel al vroeg op voorsprong. In de tweede helft draaide Be Quick 1887 door twee treffers van Daan Driever en één van Martijn Delger de wedstrijd om.

HSC’21 is nog altijd niet helemaal veilig na de 1-0 nederlaag bij OJC Rosmalen. Voor de thuisclub stond er weinig meer op het spel. De wedstrijd werd beslist in de eerste helft door een doelpunt van Diego Meerveld. Jordi van Ek miste voor de bezoekers een strafschop na een uur spelen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887