dinsdag, maart 2, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag EVV Echt verrast titelkandidaat UNA: 'Het was een terechte zege'

EVV Echt verrast titelkandidaat UNA: ‘Het was een terechte zege’

UNA verspeelde zondag op het eigen sportcomplex dure punten in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. EVV mocht na negentig minuten spelen het speelveld verlaten met een 0-3 overwinning. Trainer/coach Tini Ruijs van de winnende formatie sprak na afloop van het duel over een terechte zege. 

- Advertentie -

Weinig problemen
,,Het was een wedstrijd waarin wij voor rust heer en meester waren en waarbij op dat moment in de pauze een tussenstand van 0-3 niet geflatteerd zou zijn geweest. Verder zorgde het collectief ervoor dat wij in de tweede helft weinig in de problemen gekomen zijn nadat wij vanuit de counter de 0-3 wisten te maken. Het was een terechte zege waar iedereen natuurlijk tevreden over was”, aldus Ruijs tegenover Voetbal247.

Debuteren met een treffer
De derde treffer van EVV viel in de blessuretijd en kwam op naam van de voor de ploeg debuterende Lugman Bezzat.  ..De trainer had vooraf aangegeven dat hij tijdens de wedstrijd zou kijken of ik minuten zou kunnen maken. Toen het 0-2 stond kwam ik er in en dat is natuurlijk lekker voetballen nadat ik dat al een tijd niet meer had gedaan. Het is lekker om je debuut te bekronen met een doelpunt”, vertelde de doelpuntenmaker.

Foto gemaakt door Bart Tummers. 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES