vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagEveron Pisas nieuwste aanwinst Stedoco

Everon Pisas nieuwste aanwinst Stedoco

Vers van de pers is het bericht op de website van Stedoco dat zij hun selectie voor komend seizoen versterkt en uitgebreid hebben met de komst van Everon Pisas, momenteel nog uitkomend voor Unitas Gorinchem uitkomend in de 3e divisie Zondag. Zijn komst is het voorlopige antwoord op het vertrek van Olivier Pilon naar Scherpenzeel en het stoppen van Benjamin van Wanrooij in verband met zijn gezin en maatschappelijke carrière.

Everon Pisas is een aanvaller die op verschillende posities ingepast kan worden. De 27-jarige speler doorliep de jeugdopleiding van FC Dordrecht, promoveerde met datzelfde FC Dordrecht in het seizoen 2013-2014 naar de Eredivisie, waarna hij begon aan een buitenlands avontuur in Roemenië bij ACS Poli. Daarna keerde hij terug naar Nederland om uit te komen voor resp. Kozakken Boys, IFC en Unitas, waarmee hij dit seizoen op de 2e plaats van de ranglijst staat in de 3e Divisie.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD