dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCEtemadi verlaat De Graafschap voor terugkeer bij Almere City FC

Etemadi verlaat De Graafschap voor terugkeer bij Almere City FC

Agil Etemadi keert terug bij Almere City FC. De doelman komt over van eredivisionist en tekent een contract van 2,5 seizoen.

Etemadi stond eerder tussen 2013 en 2016 onder contract bij de ambitieuze Almeerders. Hij speelde in totaal 70 duels voor City FC. ,,Almere City FC is altijd goed voor mij geweest en ik bewaar warme herinneringen aan de club. Bij mijn vertrek heb ik gezegd dat ik ooit zou terugkeren en dat moment is nu gekomen. Ik heb er onwijs veel zin in. Wanneer je je plek als eerste keeper in de Eredivisie opgeeft om een meerjarig contract in Almere te tekenen, dan is dat denk ik veelzeggend. Ik ken de ambities van de club en wil graag mijn steentje bijdragen om die ambities waar te maken”, stelt hij op de clubsite.

Technisch directeur Robert Maaskant en algemeen directeur John Bes zijn blij met de komst van de Iraniër: ,,Met Etemadi hebben wij een buitenkans om een keeper toe te voegen, die heel graag wil terugkeren naar een vertrouwde omgeving en die bovendien heel graag een bijdrage wil leveren aan de ambitieuze doelstellingen van de club binnen en buiten de lijnen. Hij is bovendien een speler die een brok energie en enthousiasme met zich meebrengt.”

Door de komst van Etemadi zit Almere City FC nu wel behoorlijk ruim in haar doelmannen. Naast Etemadi heeft het ook Timo Plattel, Joshua Smits, Chiel Kramer en Mike Grim onder contract.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD