Volg ons

Eerste Divisie

Ervaren sluitpost Nienhuis komt niet in aanmerking voor contract bij NEC

Ervaren sluitpost Nienhuis komt niet in aanmerking voor contract bij NEC

NEC zal de zoektocht naar een nieuwe doelverdediger voort moeten zetten. De club uit Nijmegen besloot niet in zee te gaan met proefspeler Leonard Nienhuis, meldt de Leeuwarder Courant.

Twee trainingen
De momenteel clubloze doelverdediger (28) was twee dagen op proef in Nijmegen. Na twee trainingen besloot trainer/coach Jack de Gier (foto) al af te zien van Nienhuis waardoor de stage per direct werd beëindigd. In de zomer van 2018 vertrok hij bij Sparta Rotterdam. Hij kwam eerder uit voor SC Veendam en SC Cambuur.

Keepersprobleem
De Oostenrijkse sluitpost Osman Hadzikic is nog wel altijd op proef bij NEC. De club zag in het begin van het seizoen Gino Coutinho onverwacht vertrekken en Norbert Alblas voorlopig afhaken vanwege een blessure. Momenteel is Marco van Duin de eerste doelman van de Gelderse formatie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie