zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseErvaren middenvelder verruilt Excelsior Maassluis voor hoofdklasser SC Feijenoord

Ervaren middenvelder verruilt Excelsior Maassluis voor hoofdklasser SC Feijenoord

Stephan Kruithof zal na de zomer van 2021 niet meer verschijnen op het voetbalveld in een shirt van Excelsior Maassluis. De middenvelder maakt na acht seizoenen de overstap naar het in de hoofdklasse uitkomende SC Feijenoord, zo meldt de vereniging uit de Tweede Divisie op de officiële kanalen.

In het seizoen 2013/2014 maakte de nu 28-jarige Kruithof zijn debuut in het eerste elftal van Excelsior Maassluis. Dit destijds onder leiding van hoofdtrainer Cesco Agterberg. De middenvelder was zeer succesvol in Maassluis, hij wist met de ploeg onder andere beslag te leggen op de titel in de Topklasse, het algeheel amateurkampioenschap en de Supercup.

Op de website van zijn huidige club gaf Kruithof tekst en uitleg over zijn keuze om van club te wisselen. ,,De keuze om bij Excelsior Maassluis te komen voetballen is misschien wel één van mijn beste beslissingen in mijn leven geweest. Ik heb er zowel binnen als buiten het veld een fantastische tijd gehad en heb er veel mensen leren kennen die inmiddels echte vrienden van me zijn geworden. Toch was ik toe aan iets nieuws en heb ik gekozen om terug te gaan naar de club, waar ik ook al elf jaar in de jeugdopleiding heb gespeeld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD