maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieErvaren middenvelder Mulder keert terug bij RKC

Ervaren middenvelder Mulder keert terug bij RKC

Eerste Divisie-club RKC Waalwijk verwelkomt Hans Mulder terug bij de club, zo meldt RKC op de eigen website. Sinds vorige week traint de ervaren middenvelder al mee bij RKC en komend weekend zou mogelijk zijn rentree aandienen. 

Mulder tekent bij zijn vertrouwde club tot het einde van het seizoen. Tussen 2006 en 2011 speelde hij ook al in Waalwijk, waarin hij in het laatste seizoen kampioen van de Jupiler League werd. Na omzwervingen via Willem II, NEC en clubs in Denemarken, Spanje en India keert de ervaren middenvelder nu terug in Waalwijk.

,,Met Hans halen we een echte winnaar en een vechter op het middenveld die de duels niet schuwt. Met de ervaring die Hans heeft opgedaan in de verschillende landen en het feit dat hij met diverse wereldsterren heeft gespeeld voorzien we onze selectie opnieuw van een flinke kwaliteitsimpuls”, aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD