dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagErvaren middenvelder keert na vier jaar terug bij DVS'33

Ervaren middenvelder keert na vier jaar terug bij DVS’33

DVS’33 kan in het seizoen 2021/2022 weer een beroep doen op Hayri Pinarci. De middenvelder keert na vier seizoenen weer terug in Ermelo, zo maakte de club via de officiële kanalen wereldkundig.

De 29-middenvelder komt in de zomer over van competitiegenoot SteDoCo. Pinarci speelde in het verleden al 64 wedstrijden voor DVS’33 waarin hij drie keer het net van de tegenstander wist te vinden. Op de website van de club uit Ermelo gaf de nieuwste aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om terug te keren op het oude nest. ,,Sinds mijn vertrek in 2017 heb ik altijd goed contact gehouden met veel mensen binnen DVS, zoals Edmund Mijnheer, en ook met voorzitter Aart Goossensen had ik nog regelmatig contact. Van supporters kreeg ik bij duels tussen mijn huidige club SteDoCo en DVS altijd de vraag of ik nog een keer ging terugkeren. Nu is dat moment daar! Na vier seizoenen bij SteDoCo heb ik besloten te vertrekken en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Ik kijk er erg naar uit om al die oude bekenden straks weer op de tribune te zien zitten en weer lekker wedstrijden te spelen!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD