woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsAchilles VeenErvaren doelman vertrekt bij Achilles Veen, middenvelder verruilt AZSV voor DUNO

Ervaren doelman vertrekt bij Achilles Veen, middenvelder verruilt AZSV voor DUNO

Achilles Veen maakte zaterdag via de officiële kanalen bekend dat doelverdediger Jamil Kools de club zal verlaten, het vertrek is door de vereniging intern opgelost. In Doorwerth was er ook transfernieuws te melden, hoofdklasser DUNO wist middenvelder Jardell Kruidbos (foto) van ASZV aan zich te binden.

De 21-jarige middenvelder Kruidbos wist vorig seizoen indruk te maken op sportpark De Waayenberg in Doorwerth, destijds in dienst van AZSV. Hij was toen verantwoordelijk voor de beslissende 0-2 tegen zijn nieuwe club. In Aalten kon hij steevast al twee jaar rekenen op een basisplaats.

Kools maakte in 2017 de overstap van vv Gestel naar Achilles Veen. Hij was vervolgens een vaste waarde onder de lat tot een blessure een streep door de rekening wist te zetten. Een aantal maanden geleden was de doelman weer helemaal fit en in staat om wedstrijden te spelen, maar door corona kwam het daar niet meer van. De opvolger van Kools is de nu 36-jarige Ferdi Kwetters. Laatstgenoemde deed vorig jaar een stapje terug bij de club maar sluit nu dus weer aan bij de A-selectie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD