zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieErvaren aanvaller vertrekt na één seizoen al weer bij TEC

Ervaren aanvaller vertrekt na één seizoen al weer bij TEC

Soufiane Laghmouchi heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld in dienst van TEC. De vereniging uit Tiel maakte via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller in de zomer van 2021 de deur bij de club zal sluiten.

De dertigjarige speler was bezig aan zijn eerste seizoen bij TEC. Door het coronavirus werd de lopende competitie vroegtijdig gepauzeerd waardoor hij slechts twee officiële wedstrijden speelde voor de club.  Eerder was hij actief voor onder andere AFC Eskilstuna (Zweden), FC Volendam, FC Emmen, AGOVV en in de jeugdopleiding van Vitesse.

Op de website van TEC gaf Laghmouchi tekst en uitleg over zijn naderende vertrek. ,,Het was een raar seizoen en ik vind het jammer dat de competitie zo is verlopen. Ik hoop dat ik in het nieuwe seizoen weer lekker bij een andere leuke club kan voetballen. Ik sta dan ook open voor elke nieuwe uitdaging. Het resterende seizoen blijf ik hier in Tiel nog lekker trainen en ga ik het seizoen met de groep afsluiten. Ik wil de club, de trainer, de staf, mijn teamgenoten en supporters in ieder geval alvast bedanken voor de afgelopen periode.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD