zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieErvaren aanvaller Powel kiest voor GVVV: 'Qua stijl past dit team uitstekend...

Ervaren aanvaller Powel kiest voor GVVV: ‘Qua stijl past dit team uitstekend bij mij’

Berry Powel maakte woensdagavond nog minuten voor Sparta Nijkerk, maar dat is niet de ploeg waar hij in het nieuwe seizoen zijn kunsten zal vertonen. De ervaren aanvaller bereikte donderdag een akkoord met GVVV, waar hij volgens de informatie op de officiële website een contract voor één seizoen ondertekende. 

Loopbaan
De 39-jarige Powel speelde het voorgaande seizoen zijn wedstrijden in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal voor DVS’33. Eerder was hij in het amateurvoetbal actief voor onder andere Kozakken Boys en IJsselmeervogels. Als profvoetballer kwam hij uit voor FC Den Bosch, De Graafschap, FC Groningen, ADO Den Haag, Heracles Almelo en Roda JC.  Buiten onze landsgrenzen droeg hij het shirt van Milwall, Gimnastic de Tarragona, Huracan Valancia en Elche.

Niveau
De nieuwe aanwinst van GVVV gaf op de voornoemde website tekst en uitleg over zijn keuze.  ,,Qua stijl past dit team uitstekend bij mij. Het niveau is natuurlijk ook mooi. Zocht iets dichterbij huis, dat heb ik in deze club nu gevonden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD