dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieErop of eronder voor UNA tegen Jong Almere

Erop of eronder voor UNA tegen Jong Almere

UNA hoopt via de nacompetitie terug te keren in de Tweede Divisie. Daarvoor moet het vanmiddag echter wel afrekenen met Jong Almere City.

,,Ondanks een mindere periode na de winterstop kunnen we terugkijken op een geweldig seizoen”, evalueert trainer Jeroen van Bezouwen in het Eindhovens Dagblad. ,,71 punten gehaald, veel jonge debutanten gedurende het seizoen kunnen opstellen en tot het eind meegedaan om de titel. Maar wat is het waard als we tegen Jong Almere City verliezen. Helemaal niets want het gaat uiteindelijk maar om een ding en dat is de finale halen. Jong Almere City is een prima ploeg met veel dynamiek en individuele kwaliteiten. Zonder onze tegenstander tekort te willen doen, vind ik wel dat we het thuis moeten afmaken. Zaterdag zullen we vanaf de eerste minuut duidelijk moeten maken dat we ons mooie seizoen een vervolg willen geven. Voor excuses is geen tijd meer en dit zullen we met z’n allen moeten beseffen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD