vrijdag, oktober 7, 2022
HomeClubsSpakenburgEric Meijers per direct weg bij Spakenburg

Eric Meijers per direct weg bij Spakenburg

Spakenburg heeft per direct afscheid genomen van Eric Meijers. De slechte resultaten van de Blauwen zijn debet aan deze beslissing. Afgelopen zaterdag verloor de ploeg van Meijers met 5-1 van AFC en zakte het af naar de 17e plaats op de ranglijst.

Eric Meijers kwam in 2019 over van VVSB om de vrijgekomen vacature na het vertrek van John de Wolf (Feyenoord) in te vullen. Dit seizoen waren de verwachtingen hooggespannen aan de Blauwe zijde van De Westmaat, maar kwamen die verwachtingen er eigenlijk geen moment uit. Er werden tot nog toe slechts twee overwinningen geboekt in de competitie, de overwinning in de KNVB Beker tegen FC Dordrecht (3-0) zorgde nog wel voor een opleving, maar kon niet worden doorgezet in de competitie.

Meijers zou aan het einde van het seizoen al afscheid nemen van Spakenburg. Komend seizoen staat Patrick Loenen, nu actief bij Sportlust ’46, voor de groep. De Blauwen moeten nu op zoek naar een trainer die dit seizoen gaat afmaken. De clubleiding verwacht vanavond al een interim-coach te hebben aangesteld.

De Nijmegenaar had in zijn carrière veel succes, met name als trainer van Achilles ’29. Maar ook bij JVC Cuijk en Helmond Sport waren zijn prestaties heel aardig. Meijers groeide door de documentaire over Achilles ’29 uit tot een semi bekende Nederlander. Hij leek daar zelf geen moeite mee te hebben, getuige zijn bijdrages aan interviews.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS