Volg ons

Tweede Divisie

Eric Meijers: ‘Met Spakenburg de top aanvallen’

Eric Meijers: ‘Met Spakenburg de top aanvallen’

Spakenburg wil komend seizoen weer de aansluiting bij de top van de Tweede Divisie bewerkstelligen. Dat zegt trainer Eric Meijers in gesprek met RTV Utrecht. De ervaren coach is bovendien tevreden over de voorbereiding van de Blauwen.

,,We leggen de lat erg hoog. We zijn er nooit, maar we hebben in de voorbereiding veel stappen gezet”, zegt Meijers tegenover de regionale omroep. ,,Ik kan over de voorbereiding erg tevreden zijn. (..) Ik vind dat we met veel vertrouwen voetballen en dat we vrij dominant zijn. Je ziet een herkenbare speelwijze en daar voelen de jongens zich prettig bij.”

De Spakenburg-coach spreekt als doelstelling uit om in de top 6 te eindigen: ,,We hebben veel kwaliteit. Het moet alleen nog wat stabieler. We moeten de lat hoog leggen en de top aanvallen. Ik denk dat we bij de beste zes ploegen van de afdeling horen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie