dinsdag, 28 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEric Meijers: 'Busreis naar Hoek maakt het extra lastig'

Eric Meijers: ‘Busreis naar Hoek maakt het extra lastig’

VVSB kan deze periode haar Houdini-act gestalte geven. Coach Eric Meijers wist de ploeg met succes te reanimeren, maar is op zijn hoede tegen de eerste tegenstander in de play-offs: Hoek.

,,We zijn in Harkema geweest, dus we zijn goed voorbereid en we nemen Hoek zeer serieus. Het is een ploeg die al langer in de top van het amateurvoetbal speelt met veel Belgen altijd, die goed kunnen voetballen en een hoog niveau kunnen halen. Maar dat kunnen wij ook. We gaan in ieder geval met vertrouwen die wedstrijd in”, stelt hij in gesprek met Omroep West.

De omstandigheden bij het heenduel werken echter volgens hem niet in het voordeel van de Noordwijkerhouters: ,,Het is een midweekse dag waarbij veel jongens gewoon moeten werken of een halve snipperdag moeten nemen en vervolgens drie uur de bus in moeten. Dat maakt het extra lastig.” Los daarvan speelt de mentale component: ,,Het is voor een club uit de Tweede Divisie altijd lastiger om erin te blijven dan voor een ander team om te promoveren.”

VVSB staat er in zijn ogen echter goed voor: ,,De groep is fit, de groep is scherp, er wordt goed getraind dus ik heb eigenlijk geen dingen waarvan ik zeg: dat werkt in ons nadeel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD