Volg ons

Clubs

Eredivisieclubs volgen NAC-spits Cyriel Dessers

Eredivisieclubs volgen NAC-spits Cyriel Dessers

NAC Breda dreigt aanvaller Cyriel Dessers kwijt te raken wanneer het er dit seizoen zelf niet in slaagt te promoveren naar de Eredivisie. De Belgische spits staat in de belangstelling van een tweetal Eredivisieclubs.

Volgens VI volgen zowel FC Utrecht als PEC Zwolle de aanvaller met serieuze interesse. Dessers scoorde dit seizoen al 21 keer en heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2019. De Belg kwam afgelopen zomer over van Lokeren.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs