Volg ons

Clubs

Eredivisieclubs volgen NAC-spits Cyriel Dessers

Eredivisieclubs volgen NAC-spits Cyriel Dessers

NAC Breda dreigt aanvaller Cyriel Dessers kwijt te raken wanneer het er dit seizoen zelf niet in slaagt te promoveren naar de Eredivisie. De Belgische spits staat in de belangstelling van een tweetal Eredivisieclubs.

Volgens VI volgen zowel FC Utrecht als PEC Zwolle de aanvaller met serieuze interesse. Dessers scoorde dit seizoen al 21 keer en heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2019. De Belg kwam afgelopen zomer over van Lokeren.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Clubs