woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEredivisieclubs bieden op NEC'er Breinburg

Eredivisieclubs bieden op NEC’er Breinburg

Het is maar zeer de vraag of NEC komend seizoen kan beschikken over Gregor Breinburg. De aanvoerder van de Nijmeegse club staat in de nadrukkelijke belangstelling van NAC en Willem II.

Steunpilaar
Willem II bracht zelfs al tweemaal een bod op de middenvelder uit, dat in hem de opvolger ziet van de naar FC Utrecht vertrokken Anouar Kali. Beide biedingen van de Tilburgse club werden door de Nijmeegse club geweigerd. ,,Breinburg is het komende seizoen een van de steunpilaren van NEC”, zegt NEC-directeur Remco Oversier tegenover De Gelderlander. ,,We laten hem niet zomaar vertrekken.” Ook NAC zou, wellicht met hulp van Manchester City, hebben geboden op Breinburg.

Israëlisch avontuur
Onlangs leek Breinburg nog zijn carrière te vervolgen bij het Israelische Hapoel Ironi Kiryat Shmona. De middenvelder hield echter geen goed gevoel over aan zijn bezoek aan de club en besloot af te zien van het avontuur. ,,Bij zijn terugkeer uit Israël heeft Breinburg aangegeven dat hij met plezier aan een nieuw seizoen bij NEC begint”, besluit Oversier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD