zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagEredivisie-droom van Kaars definitief uiteen gespat

Eredivisie-droom van Kaars definitief uiteen gespat

Dennis Kaars vertrekt niet naar Sparta Rotterdam. De club uit de Eredivisie was in onderhandeling met De Dijk om de spits over te nemen, maar inmiddels heeft Sparta zich teruggetrokken en is de deal nu definitief afgeketst.

Onderhandelingsfase duurde (te) lang

Na een stageweek in Rotterdam was Sparta dermate tevreden over Kaars dat het de onderhandelingen met zijn club De Dijk opende. Die onderhandelingen verliepen moeizaam. De Dijk wilde tienduizend euro, terwijl Sparta maximaal vijfduizend euro wilde betalen. Volgens Het Amsterdamsche Voetbal bereikten de clubs later alsnog een akkoord, maar dat werd te laat bereikt. Voor Kaars was het nieuws een grote teleurstelling. “Ik denk dat het iets te lang heeft geduurd. Ze hebben aangegeven nu niet meer de tijd te hebben om mij op eredivisieniveau te beoordelen. Dat is jammer, want de stage was mij erg goed bevallen”, aldus de goaltjesdief tegenover Het Amsterdamsche Voetbal.

Meetrainen in Rotterdam

Indien de onderhandelingen tussen Sparta en De Dijk voorspoediger waren verlopen, dan had Kaars zich al twee keer per week aangesloten bij de selectie van trainer Alex Pastoor. Op die manier zou de aanvaller toe kunnen groeien naar het niveau in de Eredivisie. Omdat een akkoord tussen de clubs ver weg was, mocht Kaars ook niet twee keer per week meetrainen. “Dat heeft het er allemaal niet makkelijker op gemaakt. Ik had de hoop dat het goed zou komen. Nu blijf ik gewoon bij De Dijk.” Ondanks de teleurstelling hoopt de topscorer van de Derde Divisie Zondag nog steeds op een profclub.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD