Volg ons

Derde Divisie

Enrico Patrick verlaat DVS’33 voor Hercules

Enrico Patrick verlaat DVS’33 voor Hercules

Enrico Patrick speelt volgend seizoen voor Hercules. Dat meldt het RTV Utrecht. De 30-jarige vleugelverdediger komt over van DVS’33, waar hij al eerder zijn vertrek had aangekondigd.

,,Deze geroutineerde verdediger voegt met zijn specifieke kwaliteiten iets extra’s toe én past uitstekend bij de beoogde speelwijze en nieuwe selectie”, zegt technische manager en hoofdtrainer René van der Kooij tegen de regionale omroep. Het betekent ook dat Enrico en zijn broer Joshua Patrick volgend seizoen definitief niet meer samen spelen. Joshua Patrick tekende eerder al bij GVVV. Eerder speelden de broers wel succesvol samen bij DOVO en DVS’33.

Patrick betreurt zijn vertrek bij de Ermeloërs, stelde hij eerder in het AD: ,,Ik had graag nog een tweede seizoen verder willen bouwen met deze leuke spelersgroep.” Eerder was de aanvallend ingestelde rechtsback actief voor AFC en sc Heerenveen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie