Volg ons

Derde Divisie

Enrico Patrick verlaat DVS’33 voor Hercules

Enrico Patrick verlaat DVS’33 voor Hercules

Enrico Patrick speelt volgend seizoen voor Hercules. Dat meldt het RTV Utrecht. De 30-jarige vleugelverdediger komt over van DVS’33, waar hij al eerder zijn vertrek had aangekondigd.

,,Deze geroutineerde verdediger voegt met zijn specifieke kwaliteiten iets extra’s toe én past uitstekend bij de beoogde speelwijze en nieuwe selectie”, zegt technische manager en hoofdtrainer René van der Kooij tegen de regionale omroep. Het betekent ook dat Enrico en zijn broer Joshua Patrick volgend seizoen definitief niet meer samen spelen. Joshua Patrick tekende eerder al bij GVVV. Eerder speelden de broers wel succesvol samen bij DOVO en DVS’33.

Patrick betreurt zijn vertrek bij de Ermeloërs, stelde hij eerder in het AD: ,,Ik had graag nog een tweede seizoen verder willen bouwen met deze leuke spelersgroep.” Eerder was de aanvallend ingestelde rechtsback actief voor AFC en sc Heerenveen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie