Volg ons

Uitgelicht

ENQUÊTE | Wat vind jij dat er moet gebeuren met het huidige seizoen en wat vind je van de genomen maatregelen?

ENQUÊTE | Wat vind jij dat er moet gebeuren met het huidige seizoen en wat vind je van de genomen maatregelen?

Het corona-virus heeft Nederland in haar greep. De voetbalcompetities liggen tot minimaal 6 april stil, maar er is vrees dat er veel langer niet gespeeld kan worden.

Voetbal247.nl is benieuwd wat jij vindt van de ontstane situatie en wat jij zou willen doen met het huidige seizoen? Koste wat het kost uitspelen, alle resultaten schrappen of een tussenvorm? Ook zijn we benieuwd wanneer je verwacht dat er weer gevoetbald kunt worden en of je de sluiting van alle sportclubs terecht vindt.

We doen daarom een lezersonderzoek waarin we je 5 vragen willen stellen. Het invullen kost je vermoedelijk amper 2 minuten. De resultaten zullen we (geanonimiseerd) over enkele dagen publiceren op Voetbal247.nl.

Je kunt meedoen aan deze enquête via deze link.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Uitgelicht