donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEnkel speelt weer op bij Den Hartog en mist paar duels GVVV

Enkel speelt weer op bij Den Hartog en mist paar duels GVVV

Wilco den Hartog staat enkele weken buitenspel. De middenvelder van GVVV liep in de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC (3-1-winst) een blessure aan de enkel op. Donderdag wordt de enkel bovendien onderzocht in het ziekenhuis.

Wedstrijd na een paar minuten voorbij

Voor Den Hartog was de wedstrijd tegen Koninklijke HFC al na een paar minuten voorbij. Bij het eerste duel dat hij uitvocht met de tegenstander klapte de middenvelder door zijn enkel. Hij probeerde in de minuten daarna nog de pijn te verbijten, maar al snel kreeg trainer John de Wolf het signaal dat hij vervangen moest worden. Na vijf minuten verliet Den Hartog dan ook het veld, om vervangen te worden door Caifano Latupeirissa

Zelfde enkel als vorig jaar

Het is niet voor het eerst dat Den Hartog een enkelkwetsuur oploopt. Vorig seizoen stond hij ook al even buitenspel. Toen liep hij de enkelblessure op tijdens een zaalvoetbalwedstrijd. Grote zorgen maakt hij zich niet, maar toch laat Den Hartog zijn enkel donderdag in het ziekenhuis onderzoeken. “Het lijkt erop dat er niets kapot is, maar ik wil het wel goed laten onderzoeken”, aldus de middenvelder tegen RTV Utrecht. Hij denkt drie weken nodig te hebben om te herstellen. Hierdoor mist hij in ieder geval de wedstrijden tegen UNA en VVSB.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD