maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieElvio van Overbeek tussentijdse versterking voor Kozakken Boys

Elvio van Overbeek tussentijdse versterking voor Kozakken Boys

Hij is al enkele weken gesignaleerd op sportpark de Zwaaier, maar nu is de kogel definitief door de kerk. De 27-jarige Elvio van Overbeek heet de nieuwste aanwinst van Kozakken Boys en trainer Rick Adjei is daar blij mee.

Hij wilde wat meer snelheid aan de rechterkant en kreeg die in de persoon van deze aanvaller, die officieel overkomt van De Treffers waar hij, dankzij de Corona, geen enkele bindende wedstrijd speelde en dus gerechtigd was om van club te veranderen. Zou deze speler, die bij PSV zijn opleiding genoot en veel betaald voetbal ervaring opdeed bij Go Ahead Eagles, de Graafschap en Telstar, dan wellicht de ontbrekende schakel zijn in de voorhoede van de roodwitten uit Werkendam?

Zonder Corona had Elvio overigens nog steeds in Noord-Ierland gespeeld bij Glentoran FC, waar hij veel furore maakte. Nu gaat hij wellicht a.s. dinsdag zijn debuut maken in de hoofdmacht van Kozakken Boys in de KNVB-bekerwedstrijd tegen zijn oude club Telstar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS