Volg ons
Bram Eltink Jip Bartels De Treffers TEC

Tweede Divisie

Eltink gaat niet in op flirt FC Lienden en blijft op Zuid

Eltink gaat niet in op flirt FC Lienden en blijft op Zuid

Bram Eltink heeft een aanbod van FC Lienden afgeslagen. De verdediger kon op De Abdijhof tekenen, maar heeft besloten om zijn aflopende contract bij De Treffers met één seizoen te verlengen. Afgelopen seizoen speelde hij door een blessure nauwelijks op Zuid.

Vaste waarde in Topklasse

Twee jaar geleden kwam Eltink naar Groesbeek, hij had daarvoor de clubkleuren van De Bataven en Bennekom verdedigd. In het slotseizoen van de Topklasse Zondag was hij een vaste waarde als linkervleugelverdediger. De 25-jarige kwam toen tot 23 wedstrijden en scoorde daarin ook drie keer. Daarna ging het echter mis.

Hardnekkige heupblessure

Door een hardnekkige heupblessure kon hij in de Tweede Divisie amper spelen. Acht maanden moest hij toekijken, om uiteindelijk slechts vijf wedstrijden te spelen. Scoren deed hij wel één keer en de ontsteking aan zijn heup lijkt verleden tijd. FC Lienden klopte volgens De Gelderlander op de deur, maar Eltink besloot om in Groesbeek bij te tekenen. Daarmee gaat hij dus zijn derde seizoen in.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie