vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Elrie Bakker-Derks: 'We hebben fouten gemaakt'

Elrie Bakker-Derks: ‘We hebben fouten gemaakt’

Maandenlang, zo niet jaren, leek het bestuur van Achilles ’29 haar kop in het zand te steken wanneer de club negatief in het nieuws kwam door heikele perikelen rond financiële problemen en andere randzaken. In NRC toont bestuurslid Elrie Bakker-Derks zich echter ook schuldbewust: „Het is een zware tijd.”

Wanbeleid
Dat veel beschuldigende vingers naar de familie Derks wijzen als aanstichters van de problemen, is ze wel gewend: „Hoort erbij als je je kop boven het maaiveld uitsteekt. En ja, we hebben fouten gemaakt. Als de curator concludeert dat het bestuur en de toezichthouders schuldig zijn aan wanbeleid, merken we dat wel.”

Mislukt experiment
Ze benadrukt echter wel dat volgens haar de club ook slachtoffer is van het experiment van de KNVB: „We hebben als club een heel hoge rekening betaald voor een mislukt experiment van de KNVB, ook al hebben wij daar zelf ook een aandeel in gehad.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD