donderdag, maart 4, 2021
Home Clubs ASWH Ellas Meijer vertrekt bij ASWH, Mohamed El Bannasri nieuw in selectie

Ellas Meijer vertrekt bij ASWH, Mohamed El Bannasri nieuw in selectie

Ellas Meijer vertrekt komende zomer bij ASWH. Dat heeft de 24-jarige linksback aan de technische commissie van de club laten weten. Trainer Rogier Veenstra kan volgend seizoen wel beschikken over Mohamed El Bannasri, die wordt toegevoegd aan de selectie.

- Advertentie -

Meijer had dit seizoen een basisplaats in bij de Ambachtse club. ,,Het was de bedoeling dat dit zo zou blijven, maar een verandering in de werksituatie van Meijer dwarsboomt deze plannen. Daardoor kan de verdediger zijn werk niet meer combineren met het reizen vanuit zijn woonplaats Roosendaal naar sportpark Schildman. Daarom gaat hij nu op zoek naar een club in de omgeving. Waar zijn sportieve toekomst ligt, is nog onbekend”, meldt ASWH op haar website.

De 21-jarige El Bannasri blijft wel bij ASWH. Hij was al actief bij het Onder 23-team en maakte daar een goede indruk door zijn doeltreffendheid. ,,In de voortijdig stilgelegde competitie maakte hij in korte tijd al elf doelpunten. De technische commissie heeft in overleg met de trainers van het eerste elftal en Onder 23 besloten om de Zwijndrechter te belonen voor zijn ontwikkeling. El Bannasri, die eerder voor IFC en Pelikaan speelde, sluit dus aan bij de selectie.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES