zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtElk jaar een prachtig voetbalweekend

Elk jaar een prachtig voetbalweekend

Manchester City, Crystal Palace, QRP, Ipswich Town én Dortmund natuurlijk. Met een grote glimlach vertelt de 25-jarige Jordy Rondeel over de voetbalclubs die hij met Voetbalreizen.com heeft gezien. “Aan elke voetbalreis heb ik fantastische herinneringen. De sfeer, de mooie stadions en de goede voetballers. Dit zijn wedstrijden die je normaal alleen op televisie kijkt en nu beleef je ze van dichtbij met je vrienden.”

Ondanks de 0-0 een topweekend
Rondeels eerste wedstrijd over de grens met Voetbalreizen.com was Crystal Palace – Manchester City in 2017. Op Oudjaarsdag verschenen sterren als Kevin de Bruyne en Leroy Sané aan de aftrap. En Palace trad aan met Benteke en Zaha, ook niet de minste namen. De wedstrijd eindigde in 0-0, maar de 25-jarige inwoner uit Keijenborg keek zijn ogen uit. “Ik was samen met mijn vriendin naar Londen. Onze plekken in het stadion waren super, want we zaten in de Skybox. Natuurlijk was het leuk geweest als er een doelpunt was gescoord. Toch waren we een geweldige ervaring rijker.”

Boxing Day met vrienden
Rondeel, in het dagelijks leven keeper bij De Graafschap, had de smaak te pakken na zijn eerste voetbalbezoek aan Engeland. In plaats van een kerstmaaltijd met de (schoon)familie, was hij op 26 december 2018 aandachtig toeschouwer bij QPR tegen Ipswich Town. Dit keer samen met 10 vrienden. En de arrangementen had hij weer geboekt bij Voetbalreizen.com. “We begonnen het voetbalweekend in stijl met een bezoek in de kroeg. Alle supporters komen dan bij elkaar en er heerst een relaxte sfeer. Daarna met het openbaar vervoer richting het stadion. Onderweg werden we meegezogen in de Engelse voetbalsfeer. Zie het als de beste warming-up voor een wedstrijd in Engeland.” Dit keer was er wel reden om te juichen voor Rondeel: QPR won met 3-0. De vriendengroep sloot het voetbalweekend af met een tour in het Emirates Stadion van Arsenal. “Enorm indrukwekkend om in zo’n groot stadion rond te lopen. En mooi om te zien hoe ze grote sterren zoals Bergkamp, Pires en Henry eren.”

Wat wordt de volgende reis met Voetbalreizen.com?
“Liverpool, Juventus, Manchester United, Bayern München, AS Roma, AC Milan of Tottenham Hotspur. “ Rondeel somt snel een rijtje clubs op die hij graag eens bezoekt. De kans is heel groot dat hij weer bij Voetbalreizen.com boekt. “De keuze voor hem is gebaseerd op de kwaliteit van de reis. Goede plekken tijdens de wedstrijd, gunstige vliegtijden en een goede reisbegeleiding die via de mail wordt verstuurd. Op basis van zekerheid van de tickets voor in het buitenland, kies ik voor Voetbalreizen.com. Gezien de prijs is het wellicht soms beter om zelf wedstrijdtickets te boeken. Maar de communicatie gedurende het traject van interesse tot daadwerkelijk het genieten van de activiteit, is de grote kwaliteit van Voetbalreizen.com. En je weet zeker dat je een superweekend gaat beleven.”

Welke wedstrijd wil jij graag bezoeken?
Lijkt het jou ook wat om een voetbalweekend te beleven in een van de grote competities in Europa? Voetbalreizen.com is al ruim 15 jaar dé specialist in voetbalreizen.
Neem snel een kijkje op hun website voor mooie voetbalwedstrijden in bijvoorbeeld Engeland, Duitsland, Spanje of Italië.

Boek je eerste voetbalreis met € 25 korting
Boek jij uiterlijk 31 oktober je eerste voetbalreis bij Voetbalreizen.com? Dan krijg je € 25 korting met de code 247deal. Deze korting is alleen geldig voor voetbalreizen op Voetbalreizen.com en kan niet worden gebruikt bij partner DFDS.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD